|
|
Lån  


 
Annonce:


Slipset
Slipset bør bindes i en Windsor, Halv-Windsor, Pratt-knude eller Four-in-hand. Hvor Windsor-knuderne giver lettere skæve knuder, er Pratt-knuden lige. Windsor-knuderne er de traditionelle knuder og betragtes derfor oftest som mere formelle. Når slipset er bundet og strammet til, bør enden af slipset være maks 2 cm fra bæltet.

Hvilket slips der benyttes i forbindelse med jakkesæt afhænger af moden og personlig smag. Der er dog nogle generelle retningslinier, man kan følge. Slips bør generelt være mørkere end skjorten, men det kan i nogle tilfælde være en god effekt i det modsatte. Et eksempel er hvidt slips med en sort skjorte. Yderligere bør baggrundsfarven på slipset ikke være den samme som skjortens, men kan godt være jakkesættes. Farven fra skjorte og jakkesæt kan med god effekt indgå i mindre dele af mønstrede slips.

Sæt aldrig slips til din kortærmede skjorte. I de varme sommermåneder må du enten droppe slipset, eller nøjes med at rulle skjortens lange ærmer op til albuen. Selvom det er fristende, er det ligeledes ilde set at gå med åbenstående skjorte og løsthængende slips.

Knappe skjortens to øverste knapper op, hvis du ikke vil bære slips til din skjorte.

Kategorier på sider:

Blazer Manchetknapper Skjorter Strømperne Jakkest diverse Slips Habitter Van Heusen stjorter Skne Gode råd om habitter Slips diverse Slipset Herreundertj Knapperne Den rigtige størrelse Håndtering af habitter Herresko Morgan skjorter Skjorten Habit diverse Habit Herretj Vedligeholdelse af habitter


 Du er her: Habit - Netannoncer Habit -