|
|
Lån  


 
Annonce:


Vedligeholdelse af habitter
Habit hænges på bøjle, når det ikke er i brug. Brug en bøjle med "brede “skuldre", der kan fordele trykket fra habitten over en stor flade, så kan du undgå at habitten tager form af bøjlen. Brug aldrig en tynde metalbøjler.

Hæng en stof- eller plastikpose over habitten for at undgå støv, men spær den aldrig helt inde i en lukket plastikpose. Alt tøj skal kunne ånde, mens det hviler i garderoben.

Habitten skal på renseri en gang imellem, også selvom man ikke kan se nogen pletter. Det er usynlig snavs som fx tobaksrøg, støv og lign., der skal renses bort.

Skulle uheldet være ude, og man bliver plaskvåd i en uventet regnbyge, så hæng den våde habit på en bøjle i et luftigt rum og lad den tørre naturligt. Brug aldrig en tørretumbler til at tørre en habit, da det er en alt for hårdhændet metode til denne type tøj.

Kategorier på sider:

Manchetknapper Den rigtige størrelse Habit Slipset Strømperne Blazer Knapperne Skne Skjorten Slips Håndtering af habitter Vedligeholdelse af habitter Habitter Herreundertj Jakkest diverse Van Heusen stjorter Gode råd om habitter Herresko Habit diverse Morgan skjorter Herretj Skjorter Slips diverse


 Du er her: Habit - Netannoncer Habit -