|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Habit diverse
Indhold på siden:

J.Lindeberg Habit Jakke, Bison.
J.Lindeberg Donnie Archivio Habitjakke, farve 2382 Bison Donnie blazeren fra J.Lindeberg er lavet af italiensk uld i et fint indfarvet mønster. Jakken har tætsiddende Corozo-knapper og dobbelt slids bagpå. Donnie er en længere jakke i slim fit, der har god bevægelighed og komfort og samtidig giver en slank.
Kategori: Dame Overtøj - Suits
Sort Club of Gents Habit.
Smart og slank habit fra Club of Gents. Syet med håndstikninger i revers og ved lommer. Materiale: 53% Polyester, 43% Uld, 4% Elasthan. Jakke og bukser kan leveres i forskellige størrelser. Kontakt butikken for nærmere info..
Kategori: Dame Overtøj - Suits
Blå Carl Gross Habit.
Flot habit fra Carl Gross i en lækker metervare fra Massotto. Modern Fit. MAteriale: 100% uld Jakke og bukser kan leveres i forskellige størrelser. Kontakt butikken for nærmere info..
Kategori: Dame Overtøj - Suits
Nanni lyseblå jakke FreeQuent.
Mærke: Free Quent ,Kvalitet: 73% polyester 24% viscose 3% elastan ,Vaskeanvisning: 30 grader finvask ,Bemærkning: Blød lyseblå habitjakke med stof overtrukne knapper og lommer En lækker habit jakke der er ligeså let at have på som en cardigan,Denne style er inddelt efter S-M-L,.
Kategori: Dame Overtøj - Jakker
Blackberry Suit Jacket, Blackberry, Coster Copenhagen.
Figursyet habit jakke i et glat vævet materiale med stretch. Designet har elastiske rib indsnit på indersiden af ærmerne for en mere komfortabel pasform. Jakken har krave og revers, med en enkelt knap samt to paspolerede lommer på fronten. Jakken har en lille slids bagpå og er let kurvet i snittet forneden..
Kategori: Dame Overtøj - Jakker
Coster Cop. Suit Jacket BLK.
Super flot figursyet habit jakke i et glat vævet materiale med stretch, fra Coster Copenhagen. Designet har elastiske rib indsnit på indersiden af ærmerne for en mere komfortabel pasform. Jakken har krave og revers, med en enkelt knap samt to paspolerede lommer på fronten. Jakken har en lille slids bagpå og.
Kategori: Dame Overtøj - Damejakker
Nanni Tomato habitjakke.
Mærke: Free Quent ,Kvalitet: 73% polyester 24% viscose 3% elastan ,Vaskeanvisning: 30 grader finvask ,Bemærkning: Blød Free Quent jakke med stof overtrukne knapper og lommer En lækker habit jakke der er ligeså let at have på som en cardigan,Denne style er inddelt efter S-M-L,.
Kategori: Dame Overtøj - Jakker
V3
Kategorier på sider:

Jakkesæt diverse Manchetknapper Habit diverse Vedligeholdelse af habitter Håndtering af habitter Den rigtige størrelse Skøne Van Heusen stjorter Slips diverse Blazer Slipset Herreundertøj Knapperne Habitter Herretøj Skjorten Morgan skjorter Strømperne Skjorter Habit Gode råd om habitter Slips Herresko
 
 
 Du er her: Habit - Tøj og sko Habit - - Hvad er Habit en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.